Bouwheer
Restaurant 't Notarishuys


Architect
Govaert & Vanhoutte


Studiebureau
Cobe


Locatie
Diksmuide


Periode
2012

Notarishuys Diksmuide

Notarishuys 'Pure Hotel' is gelegen in centrum Diksmuide en aansluitend een gastronomisch restaurant. De luxueuze kamers hebben een modern allure, maar voorzien van een warme gloed, door het raam een stilleven van groen. Een natuurlijke habitat vol karakter en charme.

Authenticiteit, gastvrijheid en emotie lopen als een rode draad doorheen het decor van het hotel. Een unieke mix van minimalisme, comfort & aardse tinten geeft het interieur sfeer en power. Modern door de lijnvoering en tegelijk warm door het gebruik van pure materialen en het oog voor detail. In de serene aankleding schuilt een ode aan de natuur. In de stilte die er heerst, ontdekt u dat hout leeft en dingen vertelt.

Het Pure Hotel (250 m2) beschikt over 4 ruime kamers met eigen luxe badkamer. Er is een ruime woonruimte met open keuken voorzien, die zo de mogelijkheid biedt om het hotel als vakantiewoning te huren. De accommodatie biedt plaats aan maximum 8 personen.

Naar de hand van architect Govaert en Vanhoutte, bouwde Furnibo de ruwbouw van het hotel. De combinatie van de minimalistische architectuur en zichtbaar blijvende beton, zorgden voor opnieuw een uitdagend project.