Uw klant is koning

De kwalitatieve begeleiding van de eindklanten in de keuze van materialen en uitvoering wordt door de projectontwikkelaar ervaren als een belangrijke meerwaarde en geeft aan het project een extra dimensie.
De klant krijgt advies en wordt bij gestaan in het maken van interieurkeuzes van het nieuw appartement. De klantenbegeleiding is de onmisbare schakel tussen uitvoerend aannemer en de koper. Om bij oplevering misverstanden of onduidelijkheden te voorkomen, worden met de koper en de uitvoering eenduidige afspraken besproken en gebundeld.
Op basis van deze afspraken communiceert de klantenbegeleider welke mogelijkheden aan de koper kunnen aangeboden worden. Bovendien stelt de klantenbegeleider, op basis van deze keuzes, voor de aannemer een gedetailleerd en professioneel technisch plan op, waar de aannemer zich op zal beroepen bij de uitvoering van de werken.
In samenspraak met de aannemer co├Ârdineert de klantenbegeleider dus de keuzes van A tot Z, dit tot en met de voorlopige oplevering.