Architect
Caan Architecten bvba


Studiebureau
Stedec - Dexco NV


Locatie
Sint-Amandsberg


Periode
2013-2015

Waterfront 4 & 5

Residentie Waterfront is een hedendaags nieuwbouwproject gelegen in groene omgeving en op fietsafstand van centrum Gent (Sint-Amandsberg). Het is bestaande uit 50 appartementen met 50 carports.
De combinatie van de groene, rustgevende omgeving, de zeer goede bereikbaarheid, de strakke en hedendaagse architectuur, de gekozen inplanting van de verschillende woonmogelijkheden en de kwalitatieve afwerking garanderen een optimaal wooncomfort.

De appartementen richten zich op een breed publiek. Elk appartement heeft een ruime leefruimte met één, twee of drie slaapkamers, ingerichte keuken en badkamer en een groot terras. De drie slaapkamer appartementen hebben royale dakterrassen, de gelijk-vloerse appartementen hebben een terras en mooie privétuin.

Het woonproject “Waterfront” wil garant staan voor duurzaam bouwen, waarbij rekening wordt gehouden met de woonkwaliteiten van de toekomst. De appartementen zijn energiezuinige appartementen” met een E-peil van maximum 70.
Aan de hand van energievriendelijke oplossingen op gebied van materiaalkeuzes en uit-voeringswijzen, wordt er zorg besteed aan zowel het wooncomfort als aan de veiligheid, de rust en de privacy van de bewoners.

Bouwbedrijf Furnibo NV is hier zowel bouwheer als hoofdaannemer.
Alle loten met bijhorende coördinatie van grond- en funderingswerken tot schilderwerken en oplevering met de verschillende appartement-eigenaars vallen onder de verantwoordelijkheid van Bouwbedrijf Furnibo NV.
De grond- en funderingswerken, de beton- en metselwerken zijn uitgevoerd door eigen mensen binnen het bedrijf. De loten buitenschrijnwerk, dakwerken en alle afwerkingsloten en loten technieken zijn uitgevoerd door onze vaste kwalitatieve onderaannemers. Dit alles wordt gecoördineerd door eigen project- en werfleiders binnen het bedrijf.
De volledige klantenbegeleiding valt ook onder de verantwoordelijkheid van Bouwbedrijf Furnibo NV. Hiermee gekoppeld alle besprekingen van wijzigingen en meerwerken, opleveringen met de kopers, … worden door Bouwbedrijf Furnibo NV uitgevoerd en gecoördineerd.