Werfupdate Clementwijk

Benieuwd hoe de werken vorderen op onze werf Clementwijk in Sint-Niklaas? 

De ruwbouwwerken aan 14 eengezinswoningen zijn volledig afgerond en ook de dorpels werden reeds geplaatst. Momenteel zijn we volop bezig met het plaatsen van de gipsblokken, buitenschrijnwerk en dakdichting. Deze werken voeren we uit met onze vaste partners: D-construct, De Jaeghere en Naessens. In samenwerking met Defraeye Bob streven we ernaar om tegen het kerstverlof alle technieken en chapewerken af te ronden.

Bij het appartementencomplex, bestaande uit 38 wooneenheden verdeeld over 4 verdiepingen, zetten we de eerste stappen in de hoogte. Vorige week hebben we de kelderafdek gestort, wat ons nu de ruimte geeft om met de bovenbouw te beginnen, om dan in maart 2025 de meiboom te kunnen plaatsen.

Wist je dat dit ons eerste project is in de regio Sint-Niklaas? Hoewel we in deze nieuwe regio samenwerken met bekende partners zoals DENC-STUDIO (architect), gaan we ook nieuwe partnerschappen aan zoals met Dhooge & Meganck (architect), Elektra Contractors (elektriciteit) en Moens voor sanitair/HVAC. Ook onze samenwerking met Matexi als bouwheer is een waardevolle toevoeging aan dit project. 

Samen bouwen aan iets moois!