Meer dan een refter

Een tijdje terug introduceerden we aan onze collega’s de gloednieuwe refter die het bruisende middelpunt vormt van ons kantoorgebouw.

Deze veelzijdige ruimte is een plaats waar collega’s samenkomen om te lunchen én waar er ook vergaderingen kunnen plaatsvinden. Daarnaast organiseren we op ‘de tribune’ interne opleidingen en presentaties, waarbij we kunnen gebruik maken van de projector.

Dankzij de pingpongtafel en het dartsbord die je er terugvindt, dient deze plaats ook voor plezier en ontspanning. Af en toe wordt er een feestje of een drink gehouden, ideaal hierbij is onze bar mét toog.

De nieuwe refter is ontstaan vanuit een Design&Build concept, waarbij we onze medewerker groepjes vormden en we hen de kans gaven om hun eigen ontwerp voor te leggen. Zo creëerden we betrokkenheid tussen de collega’s en stimuleerden we het samenzijn en de teamspirit.

Het uiteindelijke resultaat is een samensmelting van verschillende elementen uit de ingediende ontwerpen, opnieuw een voorbeeld van 'samen bouwen aan iets moois'!