Bouwheer
VZW Bejaardenzorg Kei


Architect
Architectenbureau Favril bvba


Studiebureau
Stabitec


Locatie
Koksijde


Periode
2018-2019

GAW Doornhuys

In april 2018 start de opbouw van 24 nieuwe assistentie woningen gelegen in Koksijde, het Doornhuys project. In samenwerking met Woonzorgcentrum Dunecluze, zullen er in het voorjaar 2019 prachtige serviceflats te huur zijn op wandelafstand van het strand in Koksijde. Deze gemeubelde assistentie woningen kunnen een oplossing bieden voor de steeds meer voelbare tendens van vraag naar zorg. De ligging, recht tegenover het WZC Dunecluze, maakt het mogelijk om uitzonderlijke zorgdiensten beschikbaar te stellen. Zo zullen bewoners gebruik kunnen maken van thuisverpleging en zal er oproeppermanentie voorzien zijn vanuit WZC Dunecluze.

Het bieden van kwaliteit van zorg is de belangrijkste en grootste pijler. Het GAW Doornhuys streeft naar zorg op maat met oog voor respect en geborgenheid naar de bewoner toe. Anderzijds moeten de woningen een warme huissfeer uitstralen. Naast de mogelijkheid om deel te nemen aan talloze activiteiten, zullen de bewoners ook de gelegenheid hebben om dagelijks te genieten van een warme maaltijd in de ontmoetingsruimte van GAW Doornhuys. 

Furnibo ligt aan het hart van het project. Furnibo is verantwoordelijk voor het opleveren van de ruwbouw en dakdichting van het GAW Doornhuys project. De ruwbouw is de basis van elk gebouw en blijft onmisbaar voor het realiseren van het project. De oplevering van het gedeelte ruwbouw en dakdichting is voorzien oktober 2018.