Studenten KU Leuven bezoeken werf Troon 17

Op donderdag 24 februari verzamelden 75 studenten van de opleiding Bouwkunde KU Leuven in alle vroegte aan de VIVES, campus Oostende. Karel Lambert, projectmanager van Furnibo, presenteerde er het prestigieus project Troon 17.

Na de middag trokken de bouwkundige ingenieurs in spé in de gietende regen richting de zeedijk voor een werfbezoek aan  ‘Troon 17’. Op de oude KHBO-site verrijst het architecturaal vernieuwend project met frontaal zeezicht. Het gaat om twee ondergrondse verdiepingen van zo’n 4.500 m2, de bouw van 123 appartementen in 4 gebouwen - waarvan 1 hoogbouw - en de restauratie van de bestaande gevel van het KHBO. Furnibo staat in voor de ruwbouw en totaalafwerking van het project.

Karel Lambert: “Dergelijke werfbezoeken zijn altijd interessant. Niet alleen maken toekomstige architecten en ingenieurs zo kennis met de praktische uitvoering van hun toekomstige job, ook voor ons is er een duidelijke meerwaarde. Deelnemers maken er kennis met ons bedrijf, onze medewerkers, onze manier van werken en worden geïnspireerd om stage te lopen of te solliciteren.”

Furnibo is immers steeds op zoek naar gemotiveerde krachten om het team te versterken. Interesse? Ontdek onze jobs: https://jobs.furnibo.be/nl

#GlobalEstateGroup