Stijn D'hoore nieuwe CO-CEO van Furnibo

Furnibo kende sinds de management buy-out door Steven Maeyaert in 2014 een mooi groeiverhaal. Het bedrijf is op vandaag uitgegroeid tot een klasse 8 aannemer met een omzet van 60 mio euro en stelt 145 medewerkers te werk. Furnibo staat voor kwaliteit en gelooft heel sterk in positieve samenwerking, wat resulteert in heel veel bouwteamsamenwerkingen. In een sterk veranderende wereld heeft CEO Steven Maeyaert met zijn team de laatste jaren héél sterk ingezet op de digitale voorbereiding en werfopvolging van de bouwprojecten.

Om de duurzame groei van Furnibo verder te kunnen bewerkstelligen in een sterk veranderende en digitaliserende wereld komt Stijn D’hoore als CO-CEO mee aan het roer van het bedrijf.

Steven Maeyaert en Stijn D’hoore zullen, in afstemming met de raad van bestuur, de visie, beleid en strategie van Furnibo in de toekomst bepalen. Steven Maeyaert zal hierbij nog meer focussen op de klanten en evoluties in de markt. Stijn D’hoore, zal zich vooral neerleggen op operations, waaronder de studiedienst, de afdeling uitvoering, depot en prefabfaçade vallen. Stijn zal, samen met zijn hele team, verder blijven inzetten op kwaliteit en efficiëntie onder andere d.m.v. digitalisering en innovatieve projecten.

Stijn D’hoore is 38 jaar jong en heeft ruime expertise in het leiden van grote bouwprojecten als ex-pat voor Besix in het Midden Oosten. Na zijn terugkeer naar België 2 jaar geleden kwam hij bij ION terecht als projectmanager. Een mooie ervaring, maar zijn passie ligt bij de aannemerij. Met zijn bewezen ervaring in innovatietrajecten zal Stijn het jonge Furnibo team triggeren en meenemen in het verder groeiverhaal.

Het duo kijkt uit naar de samenwerking en het is duidelijk dat Furnibo de toekomst vol vertrouwen tegemoet gaat.