Herbeleef feest 25 jaar Furnibo

Furnibo viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. Steven Maeyaert blikt tijdens zijn speech kort terug op het verleden, maar heeft het vooral over waar Furnibo op vandaag voor staat. Positieve samenwerking waar de klant centraal staat maakt deel uit van het DNA van Furnibo en heeft er toe bijgedragen dat Furnibo in een periode van laagconjunctuur in de bouw een mooie weg kon afleggen van duurzame groei. Steven Maeyaert laat weten dat Furnibo zich volop voorbereidt op de digitalisering in de bouw.

Een bouwbedrijf als Furnibo is boven alles menselijke kennis. Furnibo wordt gedragen door een team van geëngageerde mensen dat openstaat voor innovatie. Steven Maeyaert roept dan ook trots alle 100 medewerkers, goed voor een totaal van 717 jaar Furnibo-ervaring, op het podium .

Aan de genodigden werd gevraagd om een steun bij te dragen aan de projecten “De balans” van MPI de Steiger en “Buurthuis aan de haven” van de Lovie. De voorlopige tussenstand van de stortingen ten voordele van die goede doelen is 17.740,00 EUR.

Aanwezigen lieten zich massaal fotograferen aan de fotobooth. Er zijn ook mooie sfeerbeelden van de huisfotograaf. Herbeleef het evenement aan de hand van onderstaande video.

 

VZW BSC MPI Westhoek De Steiger - met project "Balans" - BE74 002 0731 1207 of naar De Lovie VZW - met het project "Een buurthuis aan de vaart" - BE51 4673 3521 0162

Fiscaal attest te verkrijgen op aanvraag